02-05-05

Antipasti misti (Aperitiefhapjes)

Laat wat zongedroogde tomaatjes uitlekken. Leg er een stukje pecorino op en rol op.

Toast met pikante tomaat : Pel de tomaten en stoof ze aan in wat olijfolie. Voeg een in twee gesneden teentje look toe, 2 chilipepertjes en zout.
Laat het geheel 15 minuten sudderen. Haal de look en pepertjes eruit en plet de tomaten, zonder ze helemaal tot moes te maken. Strijk de saus over toastjes of geroosterde sneetjes brood.

Sedani con gorgonzola (selder met gorgonzola) : Snijd de snelder in stukken. Meng wat gorgonzola met een beetje ricotta. Strijk dit mengsel over de selderstukken. Leg er wat gehakte noten op en fijngesneden citroenschil. Giet er een klein beetje honing over.

Toast met artisjok en parmezaan : Hak de artisjokharten uit blik fijn met wat parmezaan en strijk dit over de toastjes.

Buon appetito!
Recept : Cookaround

12:07 Gepost door 0 | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.