11-04-05

Zuppa di pastinaca con la senape (Pastinaaksoep met mosterd)

Ingrediënten :
750 gr pastinaak - 50 gr boter - 1 fijngesneden ui - 1 liter warme bouillon - 150 ml melk - 150 mlk room - 3 koffielepels mosterdzaadjes - 2 koffielepels versgehakte peterselie

Bereiding :
Was de pastinaak onder koud stromend water.  Schil ze met een scherp mes en snijd ze in dobbelsteentjes.
Smelt de boter in een grote pan.  Voeg de pastinaak toe met de bouillon.  Roer dooreen en laat 15 minuten koken of tot de pastinaak gaar is.
Mix de soep.  Voeg de melk toe, de room en de mosterd.  Laat nog wat verder koken terwijl je blijft roeren met een houten lepel.  Bestrooi met de peterselie en dien op.

Buon appetito!

12:28 Gepost door 0 | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.