26-03-04

Coppette cocktail (Garnalencocktail)

Ingrediënten : 
300 gr gepelde garnalen - 100 gr erwtjes (uit blik) - 80 gr mayonaise - 1 lepel ketchup - 8 zwarte olijven - 4 blaadjes sla - een toefje waterkers - zout - peper 

Bereiding :
Was de slabladeren.  Droog ze af en leg ze in 4 schaaltjes.
Meng de mayonaise met de ketchup en kruid met peper en zout.
Laat de erwtjes uitlekken.  Voeg ze bij de garnalen en de mayonaise.
Was de waterkers.  Droog goed af.
Verdeel het garnalenmengsel over de schaaltjes.  Doe er de olijven en de waterkers over en laat 30 minuten rusten in de koelkast vooraleer op te dienen.Leg het vlees op een serveerschotel.  Overgiet met de saus en bestrooi met gehakte peterselie..

 Buon appetito !

14:20 Gepost door 0 | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.