23-03-04

Rotoli di spinaci e ricotta (Rolletjes van spinazie en ricotta)

 Ingrediënten :
1 pak diepvriesbladerdeeg - 1 pakje diepvriesspinazie - 4 worstjes (type Frankfurter of Weense worstjes) - 300 gr ricotta - 1 eierdooier - boter - parmezaan - peper - zout

Bereiding :
Laat het bladerdeeg en de spinazie ontdooien. Kook de spinazie in gezouten water. Laat uitlekken. Hak ze fijn en bak ze in wat boter met parmezaan.

Rol het bladerdeeg uit. Leg de helft van de spinazie in het midden. Druk de spinazie plat en leg in het midden de gezeefde ricotta met telkens 2 worstjes naast elkaar.

Kruid met peper en zout. Leg er wat nootjes boter op en bedek met de rest van de spinazie.
Rol het bladerdeeg op. Bestrijk de oppervlakte met de losgeklopte eierdooier en bak ca. 1 uur in een matige oven.
Laat afkoelen en dien op in schijven.

Buon appetito !

10:03 Gepost door 0 | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.